Retningslinjer for deg som er pasient

Vi tilrettelegger for et trygt opphold

Vi legger stor vekt på din trygghet og velvære under oppholdet hos Godthaab Helse og Rehabilitering. Vennligst les følgende retningslinjer og sikkerhetstiltak nøye for å bidra til en sikker og hyggelig rehabiliteringsopplevelse.

Ikon - Røyking forbudt

Godthaab er et røykfritt rehabiliteringssenter. Det er strengt forbudt å røyke på rommene!

Ikon - røyk

For røykere (pasienter og besøkende) er det etablert egen røykesone/røykeplass, tilrettelagt med «værbeskyttelse» med god avstand til huset.

Ikon - seng

Det er ikke tillatt å ha overnattingsgjester eller å overnatte på andre værelser enn anvist. Dette på grunn av interne brannrutiner.

Ikon - flamme med strek over

Bruk av åpen ild (slik som oljelamper og stearinlys), kokeapparat/kokespiral på rom er ikke tillatt på grunn av faren for branntilløp.

Ikon - parfymeflaske med strek over

Vi oppfordrer våre pasienter til å ikke bruke parfyme o.l. Vi har ofte pasienter med allergiproblemer, og for dem kan dette være svært plagsomt.

Ikon - Låst dør

Hoveddøren er stengt på kveld og natt. Døgnpasienter og ansatte har adgang via sitt nøkkelkort. Nye pasienter og andre henvendelser må ta kontakt på telefon 67 83 60 00. Resepsjonen er bemannet hverdager mellom 08:00 og 15:30 og har oppsyn med hovedinngangen.

Ikon - Personer som prater

Ta kontakt med sykepleier eller primærkontakt hvis du har behov for permisjon. Permisjonsskjema (står i resepsjonen) må fylles ut, slik at vi til enhver tid har oversikt over hvilke pasienter som befinner seg i bygget, f.eks. i tilfelle brann.

Ikon - Rømningsplan

Branninstruks og rømningsplan er hengt opp på alle rommene. Vi oppfordrer den enkelte til å gjøre seg kjent med våre brannrutiner.