Tjenestetilbud

Mattilbudet på Godthaab

Vårt mattilbud

På Godthaab vet vi at mat er mye mer enn næring. Vi er overbevist om at gode matopplevelser, i en ellers noe utfordrende helsesituasjon, kan være helsefremmende i seg selv og løfte opplevelsen for både pasienter, gjester og pårørende.

Kjøkkenet på Godthaab er opptatt av å lage velsmakende, næringsrike og tidsriktige måltider som  gjenspeiler gjeldende retningslinjer ifm. folkehelseperspektivet og inneholder de elementene som formidles til pasientene gjennom vårt helsepersonell under rehabiliteringsoppholdet.

Kjøkkenet jobber tett sammen med egen ernæringsfysiolog og tilbyr spesialkost i forbindelse med allergi og/eller sykdomsrelatert kosthold. I tillegg tar vi også høyde for andre, selvpålagte matpreferanser, sånn som f.eks. vegetar og halal.

På Godthaab serveres det fire måltider hver dag: Frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Alle måltider serveres fra buffet i spisesalen som har en hyggelig atmosfære. Våre dedikerte servitører leverer på et høyt servicenivå og hjelper alle som ikke klarer å forsyne seg selv fra buffeten.

Mellom måltidene, frister Kafé Godt i første etasje med diverse kaker, høye smørbrød og dagens suppe med tilbehør. Perfekt til å ta imot besøk eller nyte en god kopp kaffe alene.